Het begin van een nieuw seizoen

Één van de mooie dingen van Geloof in IJsselstein, is dat we samen mogen geloven in IJsselstein. Iedereen draagt op een eigen manier een steentje bij. Iedereen is daarin even belangrijk. En we doen dat samen met God en samen met elkaar.

In de samenkomst van 17 september hebben we gezien dat er veel te doen valt. Of het nu koffieschenken, muziek maken, kinder- of tiener werk, het bezoeken van een huiskring of nog iets heel anders is, ook voor jou is er vast iets waar jij je steentje aan kunt bijdragen.

Als Geloof in IJsselstein hebben we ook altijd een groepje mensen gehad die samen kijken waar we als Geloof in IJsselstein staan en waar we ons mee bezig willen houden. Die kijken waar er hulp nodig is en die zoekt naar inspiratie. Zo mogen ze op een dienende manier leiding geven. In het begin noemden we dat de kartrekkers maar inmiddels noemen we deze groep al een tijdje het kernteam.

Op zondag 17 september mochten we afscheid nemen van Carolien en Luitzen als kernteamlid. We hebben hen bedankt voor alles wat ze als lid van het kernteam voor Geloof in IJsselstein hebben mogen doen en zelf mochten ze ook vol dankbaarheid terug kijken.

Don en Neline mogen de plek in het kernteam van Carolien en Luitzen overnemen. We hebben ze verwelkomd en samen hebben we een zegen gevraagd voor hun taak.