Kom in contact


  Bellen / Whatsapp

  +31 6 42807484

  Locatie

  Bezoekadres: Touwlaan 36, IJsselstein Postadres: Kornalijnpad 5, IJsselstein

  E-mail address

  info@geloofinijsselstein.nl

  Doe je mee?

  Draag jij Geloof in IJsselstein een warm hart toe en zou jij mee willen helpen? Je kunt je talenten inzetten op verschillende gebieden. Informeer gerust bij iemand die je tekenkomt tijdens de samenkomsten, of neem contact op via het contactformulier.

  Draag je bij?

  Je kunt Geloof in IJsselstein ook financieel steunen.
  Dit kun je doen door je gift over te maken naar:
  NL17 RABO 0331 0751 05 t.n.v. NEDERLANDSE GEREFORMEERDE KERK IJSSELSTEIN – GELOOF IN IJSSELSTEIN.

  ANBI-status: RSIN: 862646959    KVK: 82901503

  Schrijf je in als betrokkenen

  Ergens bij horen is één van de basisbehoefte van de mens. Zou je graag bij Geloof in IJsselstein willen horen? Dan kan je dat laten blijken door het betrokkeneformulier d.m.v. de knop in te drukken. Na het invullen van het formulier zullen we contact met je opnemen voor verdere stappen.

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Ben ik ook welkom? / kan ik zomaar binnenlopen?

  Iedereen is welkom. Het maakt niet uit wat je (kerkelijke) achtergrond is. We zijn een jonge gemeenschap maar alle leeftijden zijn welkom.  

  Hoe ziet een kerkdienst eruit?

  Na elkaar op een ontspannen manier met een kopje, koffie thee of limonade te hebben begroet beginnen we de samenkomst. Tijdens deze samenkomst zingen we liederen, bidden we en behandelen we een onderwerp. Na het behandelen van het onderwerp, is er meestal nog een lied en zamelen we geld in voor een lokaal goed doel.

  Aan het eind is er koffie, thee en limonade met wat lekkers.

  Voel je in alles vrij om wel of niet mee te doen!

  Hoe kan ik lid worden?

  Wat fijn dat je een plekje hebt kunnen vinden bij Geloof in IJsselstein!

  Als je je betrokkenheid bij Geloof in IJsselstein kenbaar wil maken kan dat:

  Op de contactpagina, onder het kopje ” Schrijf je in als betrokkene” kan je een formulier downloaden en invullen.

  Vanuit daar wijst het zich vanzelf en zullen we u verder informeren hoe of wat.

  Heeft Geloof in IJsselstein een ANBI-status?

  Hieronder kan u alle informatie vinden over de ANBI-status. Verdere informatie is te verkrijgen door gebruik te maken van de linkjes.

  NEDERLANDSE GEREFORMEERDE KERK IJSSELSTEIN – GELOOF IN IJSSELSTEIN

  RSIN: 862646959    KVK: 82901503

  https://ngk.nl/kerken/ngk-ijsselstein-geloof-in-ijsselstein/’ 

  https://www.gkv.nl/anbi/ijsselstein/

  Begindatum: 29-03-2021

  Hoe kan ik financieel bijdragen?

  Doe met ons mee om onze kerk en gemeenschap te ondersteunen. Jouw vrijgevigheid kan ons helpen onze doelen te bereiken en onze mooie kerk open te houden voor degenen die ons het meest nodig hebben. Elk klein beetje helpt ons onze missie om anderen te dienen te vervullen. Bezoek onze contactpagina om meer te weten te komen over onze doelen en doe een donatie. Laten we samenwerken om iets speciaals te bouwen en een verschil te maken in de wereld om ons heen.

  Is het gebouw ook rolstoelvriendelijk?

  Zeker! Ons gebouw is voor het grootste deel rolstoelvriendelijk. De grote zaal en de ingang liggen namelijk gelijkvloers en er zitten geen vervelende hobbels in de vloer. Ook is er een invalide toilet te vinden op de begane grond naast de garderobe.

  Mocht u een kind hebben dat gebruikt maakt van een rolstoel (leeftijd groep 5 t/m 8 van de basisschool). Dan helpen we bij het zoeken naar gepaste oplossing. De kinderclub van de Gideonsbende (groep 5 t/m 8 V.d. basisschool) vindt namelijk plaats op de eerste verdieping. Helaas is er geen (trap)lift aanwezig in het gebouw.

  Hoe kan ik mij aanmelden nieuwsbrief Geloof in IJsselstein?

  Blijf in verbinding met de Geloof in IJsselstein gemeente door vandaag te abonneren op de nieuwsbrief! Ontvang het laatste nieuws, aankondigingen en komende evenementen om je geïnspireerd te houden op in jouw geloofsleven.

  Bezoek de contact pagina en vul het registratieformulier in. Gebruik een werkend e-mailadres om nieuwsbrieven rechtstreeks in jouw inbox te ontvangen.