Het kernteam

Wat is het kernteam?

Het kernteam van Geloof in IJsselstein bestaat uit 4 betrokkenen en onze voorganger. Samen dragen zij zorg voor de missie en cultuur van Geloof in IJsselstein. Dit doen zij door middenin de gemeenschap te staan en  betrokken te zijn bij de activiteiten en samenkomsten die georganiseerd worden. Als kernteam zien wij het als onze taak om de gemeenschap op te bouwen, te bidden voor alles wat er speelt en ook grote lijnen uit te  zetten. Maandelijks komt het kernteam samen om het reilen en zeilen te bespreken, en  om samen verder te bouwen aan de gemeenschap. Ook bidden zij samen voor de gemeenschap.

  

Op dit moment bestaat het kernteam uit: 

Don Zuiderman
Simone Verbree
Kinderwerk & Techniek
Erik de Jong
Facilitaire zaken
Ewoud Holsappel
Voorganger
Neline Schipper
Kringen & pastoraat

Kom in contact met het kernteam


  Whatsapp

  ‭+316 42 80 74 84‬

  Locatie

  Bezoekadres: Touwlaan 36, IJsselstein Postadres: Kornalijnpad 5, IJsselstein

  E-mail

  kernteam@geloofinijsselstein.nl
  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Ben ik ook welkom? / kan ik zomaar binnenlopen?

  Iedereen is welkom. Het maakt niet uit wat je (kerkelijke) achtergrond is. We zijn een jonge gemeenschap maar alle leeftijden zijn welkom.  

  Hoe ziet een kerkdienst eruit?

  Na elkaar op een ontspannen manier met een kopje, koffie thee of limonade te hebben begroet beginnen we de samenkomst. Tijdens deze samenkomst zingen we liederen, bidden we en behandelen we een onderwerp. Na het behandelen van het onderwerp, is er meestal nog een lied en zamelen we geld in voor een lokaal goed doel.

  Aan het eind is er koffie, thee en limonade met wat lekkers.

  Voel je in alles vrij om wel of niet mee te doen!

  Hoe kan ik lid worden?

  Wat fijn dat je een plekje hebt kunnen vinden bij Geloof in IJsselstein!

  Als je je betrokkenheid bij Geloof in IJsselstein kenbaar wil maken kan dat:

  Op de contactpagina, onder het kopje ” Schrijf je in als betrokkene” kan je een formulier downloaden en invullen.

  Vanuit daar wijst het zich vanzelf en zullen we u verder informeren hoe of wat.

  Heeft Geloof in IJsselstein een ANBI-status?

  Hieronder kan u alle informatie vinden over de ANBI-status. Verdere informatie is te verkrijgen door gebruik te maken van de linkjes.

  NEDERLANDSE GEREFORMEERDE KERK IJSSELSTEIN – GELOOF IN IJSSELSTEIN

  RSIN: 862646959    KVK: 82901503

  https://ngk.nl/kerken/ngk-ijsselstein-geloof-in-ijsselstein/’

  https://www.gkv.nl/anbi/ijsselstein/

  Begindatum: 29-03-2021

  Hoe kan ik financieel bijdragen?

  Doe met ons mee om onze kerk en gemeenschap te ondersteunen. Jouw vrijgevigheid kan ons helpen onze doelen te bereiken en onze mooie kerk open te houden voor degenen die ons het meest nodig hebben. Elk klein beetje helpt ons onze missie om anderen te dienen te vervullen. Bezoek onze contactpagina om meer te weten te komen over onze doelen en doe een donatie. Laten we samenwerken om iets speciaals te bouwen en een verschil te maken in de wereld om ons heen.

  Is het gebouw ook rolstoelvriendelijk?

  Zeker! Ons gebouw is voor het grootste deel rolstoelvriendelijk. De grote zaal en de ingang liggen namelijk gelijkvloers en er zitten geen vervelende hobbels in de vloer. Ook is er een invalide toilet te vinden op de begane grond naast de garderobe.

  Mocht u een kind hebben dat gebruikt maakt van een rolstoel (leeftijd groep 5 t/m 8 van de basisschool). Dan helpen we bij het zoeken naar gepaste oplossing. De kinderclub van de Gideonsbende (groep 5 t/m 8 V.d. basisschool) vindt namelijk plaats op de eerste verdieping. Helaas is er geen (trap)lift aanwezig in het gebouw.

  Hoe kan ik mij aanmelden nieuwsbrief Geloof in IJsselstein?

  Blijf in verbinding met de Geloof in IJsselstein gemeente door vandaag te abonneren op de nieuwsbrief! Ontvang het laatste nieuws, aankondigingen en komende evenementen om je geïnspireerd te houden op in jouw geloofsleven.

  Bezoek de contact pagina en vul het registratieformulier in. Gebruik een werkend e-mailadres om nieuwsbrieven rechtstreeks in jouw inbox te ontvangen.