Samenkomst 13 juni 2021

Samenkomst zondag 13 juni

Komende zondag 13 juni is er weer een samenkomst in het Kruispunt. Robert Doornenbal komt spreken. Hij is verbonden aan de NGK ‘De lichtboog’ in Houten.

Vorig jaar toen de lockdown nog maar twee maanden oud was, sprak hij op één van de online samenkomsten van Geloof in IJsselstein, over ‘geduld’ hebben naar aanleiding van Jakobus 5. Misschien was je er bij en heb je die twee bijzondere Griekse woorden wel onthouden die Robert toen in zijn uitleg van dit Bijbelgedeelte naar boven haalde: Makrothumia, wat zoiets als ‘groot van geduld’ betekent en Hupomene, wat zoiets als ‘standvastig’ betekent. Lees die tekst uit Jakobus 5 nog maar eens een keer door, deze is door de lengte van de lockdown nog veel actueler geworden dan we ons toen konden voorstellen.

Volgen via livestream

Wil je de samenkomst niet missen? Vanaf 10:30 uur kun je de samenkomst online volgen via het youtube-kanaal van Geloof in IJsselstein of je kunt gaan naar geloofinijsselstein.nl/livestream.

Live aanwezig zijn

Er is voor een beperkt aantal mensen de mogelijkheid om fysiek in het Kruispunt (Touwlaan 36) aanwezig te zijn. Wil je graag aanwezig zijn in het Kruispunt dan kun je je vóór vrijdagavond 11 juni inschrijven via geloofinijsselstein.nl/inschrijven. Iedereen mag zich inschrijven, maar de mensen met een achternaam die begint met de letter N t/m Z, krijgen voorrang. Uiterlijk zaterdagavond 12 juni krijg je bericht of je aanwezig kunt zijn of niet.

Doordat de maatregelen iets versoepeld zijn, kunnen meer mensen zich inschrijven. Schroom dus niet om je in te schrijven. Maar de regel blijft: de achternamen die aan de beurt zijn, hebben voorrang. Voor iedereen geldt: Je kunt pas komen nadat je de bevestiging hebt gekregen dat er voor jou plek is.