Samenkomst 28 maart 2021

Het licht doorgeven…

Exact vijf jaar geleden was de eerste samenkomst van Geloof in IJsselstein in basisschool de Brug. Een prachtig initiatief vanuit het verlangen om de stad te dienen en Jezus op een laagdrempelige manier bekend te maken in IJsselstein.

In de afgelopen vijf jaren hebben we als gemeenschap veel mensen in onze maandelijkse samenkomsten mogen verwelkomen en langzaam groeide de gemeenschap. Naast de samenkomsten, komen mensen bij elkaar in kringen en wordt er samengewerkt met andere kerken in de stad om rond de christelijke feestdagen in IJsselstein zichtbaar aanwezig te zijn.

Nu vijf jaar verder gaan we door als zelfstandige gemeente, die het Licht in IJsselstein doorgeeft. In vriendschap met de GKV Nieuwegein, onze moedergemeente, vieren wij dit in een feestelijke samenkomst op zondag 28 maart om 15:30 uur in het Kruispunt.

Ook voor de kinderen is er een mooi programma.

Deze samenkomst is online te volgen via het youtube-kanaal van Geloof in IJsselstein of ga naar geloofinijsselstein.nl/livestream.