Kerstviering vrijdag 25 december 2020

What can we give the king?

Het kerstverhaal draait om God die zijn Zoon gaf aan ons mensen. Jezus, Gods Zoon, kwam bij ons wonen en gaf uiteindelijk zijn eigen leven voor ons. Hij stierf aan het kruis voor onze zonden.

Voor de bijeenkomst van vrijdag 25 december, die vanaf 10:30 uur via zoom zal worden gehouden, willen we het thema ‘geven’ centraal stellen.

Er komen veel personen in het kerstverhaal voor en allemaal geven ze iets aan het kind Jezus. Maria verzorgt hem en doet doeken om hem heen. Jozef zorgt voor warm stro in de voerbak. De herders gaven misschien wel schapenmelk of kaas, en ze vertelden het verhaal van de engelen en gaven het goede nieuws door aan de mensen in Bethlehem. De wijzen uit het Oosten waren vast rijk, want zij gaven goud, mirre en wierook.

Op Eerste Kerstdag willen we vieren dat Jezus aan ons gegeven is. Ook wij kunnen allemaal iets geven zodat Hij geëerd wordt in ons samenzijn. Verschillende mensen zullen een bijdrage leveren.

Veel korte bijdragen maken samen een mooie kerstviering waarmee we de geboorte van Jezus vieren! Doe je mee?

Als je mee wilt doen, kun je een mail sturen naar geloofinijsselstein@gmail.com en vraag naar een de link voor de zoommeting van de kerstviering.