Samenkomst 25 oktober 2020

Willen jullie eigenlijk wel met ons in gesprek?

De komende tijd gaan wij bij Geloof in IJsselstein aan de slag met vragen, die mensen zouden willen stellen aan gelovige mensen. Naar analogie van het populaire tv-programma “Ik durf het je bijna niet te vragen”.
De eerste vraag, die iemand mij stelde is of gelovigen eigenlijk wel in gesprek willen gaan met andersdenkenden. Een actueel thema in deze tijd van diversiteit en verschillen.

Aan de hand van het gesprek wat Jezus heeft met de Samaritaanse vrouw gaan we met elkaar en met Ewoud Holsappel nadenken over deze vraag.
Wij zijn zondagmorgen 25 oktober vanaf 10:30 uur via onze livestream op YouTube te volgen. Meer hierover vind je op geloofinijsselstein.nl/livestream. Wil je iemand anders hierop wijzen? Stuur de link dan door!

Tip: Abonneer op ons YouTube-kanaal en klik op het belletje, dan krijg je vanzelf een melding als er weer een nieuwe livestream is.

Er is in het Kruispunt plaats voor ongeveer 20 mensen om live aanwezig te zijn. Meer informatie over hoe je je hiervoor kunt opgeven, is te vinden op: geloofinijsselstein.nl/inschrijven.