Samenkomst 11 oktober 2020

Zondagochtend komen we virtueel bij elkaar. De samenkomst gaat over de roeping die God heeft voor je leven of voor ons als Geloof in IJsselstein. Soms brengt God nieuwe dingen op je pad. Een nieuwe taak, een andere functie, een project dat je mag leiden. Ook Mozes kreeg zo’n vraag van God: leidt Mijn volk uit slavernij naar een vrij eigen land. Mozes werpt bezwaren op, herkenbare bezwaren, dingen die wij ook voelen. En God geeft onverwachte antwoorden. De samenkomst is om 10:30 uur te volgen. Wil je ook virtueel meedoen, stuur even een mail naar geloofinijsselstein@gmail.com om de link naar de meeting te ontvangen.

Voor de kinderen:
Zet je voet maar op het water!

De kinderen van de Gideonbende en de Schatzoekers zijn zondag wel gewoon welkom in het Kruispunt (touwlaan 36). Zij gaan het hebben over het bijbelverhaal van Petrus. Hij durft zomaar uit een varende boot te stappen naar Jezus toe.
De kinderen zijn welkom vanaf 10:15 uur. We zouden het fijn vinden als de kinderen uiterlijk om 11.30 uur worden opgehaald.