Samenkomst 27 september 2020

Je bent blind of je ziet het!

Geloof in IJsselstein is het nieuwe seizoen weer gestart. Elke 2 e en 4 e zondag van de maand houden we een bijeenkomst voor iedereen in Ijsselstein die  kennis wil maken met het christelijk geloof en met de mensen die de geloofsgemeenschap vormen.

Op zondag 27 september spreekt Jurjen ten Brinke. Jurjen is voorganger van Hoop voor Noord in Amsterdam en is bekend als presentator van EO  programma’s zoals ‘Nederland zingt’ en ‘de Kapel’. Jurjen is ook betrokken als ambassadeur bij Tear, een hulporganisatie voor vluchtelingen.

Deze zondag spreekt Jurjen naar aanleiding van het bijbelverhaal over de blinde man. Hoe komt het dat we het wonder van Jezus in ons eigen leven vaak niet zien? Wanneer zagen we het wel en wat kunnen we eraan doen om weer te kunnen zeggen: “ik was blind, maar nu kan ik zien”?

Er is een apart programma voor kinderen in de basisschoolleeftijd.

Vanwege de geldende beperkingen is de samenkomst in de grote zaal van het Kruispunt (touwlaan 36 in IJsselstein). Iedereen is van harte welkom. We beginnen om 10.30 uur. Zorg dat je op tijd bent, want door de maatregelen is de capaciteit van de zaal beperkt. Bij binnenkomst graag de instructies
volgen. Meer informatie over de geldende regels rondom corona vind je  op een speciale pagina.