Online samenkomst 14 juni 2020

Videomeeting

God is betrouwbaar, dat lees je in psalm 91 (een lied uit het Bijbelboek psalmen). Maar durf je hem ook te vertrouwen? Daar gaan we het over hebben tijdens de videosamenkomst van 14 juni. Deze zal beginnen om 10:30 uur en zal gaan via zoom. Wil je ook meedoen? Stuur een mail naar geloofinijsselstein@gmail.com en je zult de link voor de zoommeeting ontvangen.

Wandeling

Na de samenkomst van 14 juni (vanaf 11:15) gaan we met z’n allen naar het IJsselsteinse bos. Het idee is om in kleine groepjes van ongeveer 5 á 6 mensen te gaan wandelen. Uiteraard houden we hierbij de gepaste anderhalve meter afstand. Het is geen verplichting, maar het is het leukst als je een groepje vormt met mensen die je nog niet zo goed kent. De wandeling start op de parkeerplaats bij het bos en bij aankomst krijg je ook wat lekkers om samen te eten tijdens het wandelen.

Schatzoektocht voor de kinderen

Voor de kinderen is er morgen na de samenkomst ook iets spannends. Wil je weten wat? Kijk dan dit korte filmpje: https://youtu.be/M5rrcYIlp2U
Wanneer?
Na de (digitale) samenkomst van 14 juni (vanaf 11.15 uur)
Voor wie?
Schatzoekers (kinderen in de basisschoolleeftijd van groep 0 tot en met 4) en Gideonsbende (kinderen in de basisschoolleeftijd van groep 5 tot en met 8)
Waar?
Verzamelen op de parkeerplaats bij het IJsselsteinse Bos
Benodigdheden?
Doorzettingsvermogen en schoenen waarop je goed kan lopen

Denk van te voren (met papa en mama) na over wat voor jou heel belangrijk/waardevol is. Zoals een knuffel, een vriend(in), familie, huisdier, speelgoed. Schrijf dit op een papiertje met jouw naam en neem dit morgen mee!