Samenkomst 22 maart 2020

Het Coronavirus houdt de wereld in zijn greep. Ook in IJsselstein merken wij daar de gevolgen van. De scholen zijn dicht, en wie het kan, werkt thuis. En alhoewel veel IJsselsteiners al wandelend genieten van het mooie weer, is het toch vreemd om afstand te houden van elkaar.

We doen dit allemaal om de oudere en kwetsbare mensen te beschermen tegen de gevolgen van het virus, en om ervoor te zorgen dat de ziekenhuizen niet overvol raken.

Daarom is het ook niet meer dan logisch dat de geplande samenkomst van 22 maart is komen te vervallen. Er zal dus geen samenkomst zijn in De Brug.

Wel mogen we samen bidden voor deze situatie, voor pati├źnten, zorgverleners en beleidsmakers. Laten we elkaar binnen IJsselstein helpen en steunen. Heb je zelf hulp nodig? Schroom niet om een mail te sturen naar geloofinijsselstein@gmail.com.

We mogen weten dat God er is in tijden van angst en nood. Als wij het niet meer zien zitten, is hij er. Ook als een virus door de wereld gaat: God is er! Ook nu! Ook bij jou!