Samenkomst 8 september 2019

Hij ziet je staan!

De vakantie is voorbij. Hopelijk heb je een stukje rust mogen ervaren en ben je weer opgeladen voor het jaar dat voor je ligt. Een jaar met mogelijkheden, maar ook met uitdagingen op school, op het werk, thuis of misschien zonder werk.

Bij Geloof in IJsselstein zien we ook uit naar een nieuw seizoen. Dit jaar hebben we als thema ‘Het hart van God’ gekozen. We willen meer over en van God leren. Wat is zijn karakter? Wat lezen we in de bijbel over wie en hoe Hij is?
Op 8 september willen we elkaar weer ontmoeten en nadenken over God als liefdevolle Vader die ons ziet staan en ons wil zegenen. “God bless you!”, is gemakkelijk gezegd, maar wat houdt dat eigenlijk in?

Zondag 8 september ben je van harte welkom in basisschool de Brug (Heemradenlaan 42). Vanaf 10:00 uur staat er koffie, thee en limonade op je te wachten.