Samenkomst 10 februari 2019

IJsselstein kent een kenmerkende cultuur met veel actieve ledenverenigingen. We hebben een aantal mooie sportverenigingen voor bijvoorbeeld voetbal, hockey, tennis en korfbal, maar ook muziekverenigingen en scouting clubs. Veel mensen beleven plezier aan de sport, maar ook aan de gezelligheid en het opbouwen van vriendschappen.

Tegelijk kent IJsselstein ook een groot aantal kerken en christelijke gemeenschappen. Op zondag 10 februari gaan we daarom met elkaar op zoek naar de overeenkomsten en verschillen tussen de voetbalclub en de kerk. Wat kan de kerk van de voetbalclub leren en andersom?

En omdat iedereen kan meepraten over voetbal, is ook iedereen welkom om mee te praten en te denken over dit onderwerp!

Op zondag 10 februari staat om 10:00 uur de koffie klaar in basisschool De Brug aan de Heemradenlaan 42. Vanaf 10.30 uur start het programma.