Samenkomst 11 november 2018

Hé buur!
Een bijeenkomst voor alle buren van Ijsselstein

 

Buren, je kunt niet met ze en niet zonder ze. Het is fijn om goede buren te hebben, maar wat zijn buren soms vervelend. Hoe houd je de relatie goed? Ontdek het geheim op zondag 11 november bij ‘Geloof in Ijsselstein’.

In deze bijeenkomst staat ‘ontmoeting’ centraal. We ontmoeten elkaar, luisteren naar muziek, zingen, en gaan aan de slag met het thema ‘buren’ naar aanleiding van de bijbeltekst: ‘behandel anderen dus steeds zoals je zou willen dat ze jullie behandelen’.

Om 10 uur staat de koffie klaar in basisschool De Brug aan de Heemradenlaan 42. De bijeenkomst begint om 10.30 uur. Naast een programma voor volwassenen is er een speciaal programma voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Dit is een bijeenkomst speciaal voor alle buren van IJsselstein. Neem gerust je buren mee, of ze dichtbij wonen of wat verderop in de straat.