Samenkomst 12 augustus

Op reis

Op 12 augustus is er geen gewone samenkomst, maar een gezellig samenzijn voor de mensen die in IJsselstein zijn. We willen nadenken over het thema “Op reis”.

In 1 Korinthiërs 14: 26 staat

Als jullie bij elkaar komen, gebeurt er van alles. Er worden liederen gezongen en er wordt uitleg gegeven over het geloof. Sommige mensen vertellen over de bijzondere ervaringen die God hun geeft.”

Voel je zondag 12 augustus vrij om te delen wat het thema “Op reis” voor jou betekent. Dat kan door middel van een lied, een gedicht, een bijbeltekst, een tekening of misschien een vraag. Wie weet, kan jouw bijdrage een bemoediging zijn voor een ander of zet het de ander aan het denken.

Het zal zijn in basisschool de brug (heemradenlaan 42). We beginnen net als altijd om 10:00 uur met koffie en om 10:30 uur begint dan het “officiële” gedeelte. Dat duurt tot ongeveer 11:30 uur.

Daarna ben je uitgenodigd voor een gezamenlijke picknick bij de kabelbaan (te voet te bereiken).

Voor de picknick mag je genoeg eten en drinken meenemen voor jezelf en je eventuele gezin en gasten dan kunnen we dat  met elkaar delen. Het kan ook handig zijn als je een kleed of stoel meeneemt.

Bespeel je een instrument of houd je van zingen en vind je het leuk om een keer mee te doen met de band op 12 augustus, geef dat dan door via geloofinijsselstein@gmail.com.